ГоловнаПолітика

Фігуранта справи про вбивство Веремія знайшли в лікарні й облили зеленкою

Юрія Крисіна виявили в дитячому відділенні вроджених вад серця.

Юрія Крисіна - керівника групи "тітушок", які вбили журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія в лютому 2014 року - знайшли в дитячому відділенні вроджених вад серця в Інституті серця.

Про це повідомляє "Громадське".

До Крисіна прийшли активісти організацій "С-14" і "Нацкорпус" і облили його зеленкою. Де саме перебуває Крисін, їм стало відомо від колишнього бійця АТО - той випадково побачив його в лікарні.

автор відео Назар Кравченко

Крисін під час спілкування з відвідувачами заявив, що законно перебуває у відділенні, де повинні обстежувати дітей.

Активісти вважають, що Крисін ліг у лікарню, щоб уникнути участі в апеляційному розгляді.

1 березня об 11:00 Апеляційний суд Києва має розглядати апеляційні скарги прокурора і потерпілих на вирок Крисіну у справі про вбивство Веремія.

Нагадаємо, 22 грудня 2017 року Шевченківський райсуд Києва засудив Юрія Крисіна до чотирьох років позбавлення волі умовно за причетність до вбивства журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія. Крисіна вважають організатором "тітушок", які за гроші переслідували і били "майданівців" на початку 2014 року.

Журналіста Веремія вбили біля Михайлівської площі в Києві в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року, в розпал сутичок з "майданівцями". За версією слідства, безпосереднє вбивство журналіста вчинив житель Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв. За деякими даними, Алієва застрелили на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram