ГоловнаПолітика

Російська авіація відпрацювала пуски крилатих ракет у бік України

Винищувачі і бомбардувальники ВКС РФ здійснили вильоти з аеродромів Курськ, Міллерово, Гвардійське і Саки.

Російська авіація відпрацювала пуски крилатих ракет у бік України
Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

Російські літаки під час тренувань української авіації вилетіли з аеродромів, максимально наблизившись до східного кордону України і відпрацювавши умовні пуски крилатих ракет.

Про це заявляє командування Повітряних сил України.

"Група стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-95 у супроводі пари винищувачів Су-30 РФ пролетіла в повітряному просторі АР Крим і відпрацювала умовні пуски крилатих ракет у напрямку материкової частини України", - йдеться у повідомленні в соцмережі фейсбук.

Наголошується, що 15 лютого під час тренувань з протиповітряної оборони Збройних Сил України силами і засобами Повітряних Сил ЗС України було зафіксовано активізацію дій повітряної компоненти Повітряно-Космічних Сил Російської Федерації вздовж східного повітряного кордону України.

"Винищувальна і бомбардувальна авіація країни-агресора здійснювала вильоти з аеродромів Курськ, Міллерово, Гвардійське і Саки з максимальним наближенням до державного кордону України та лінії розмежування", - підкреслили у Повітряних силах України.

Нагадаємо, раніше у анексованому Криму розгорнули другий дивізіон російських зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram