ГоловнаПолітика

Порошенко наступного тижня обговорить з Меркель участь Німеччини у врегулюванні на Донбасі

 ЧИ запланована телефонна розмова або особиста зустріч на полях Мюнхенської конференції, не повідомляється.

Порошенко наступного тижня обговорить з Меркель участь Німеччини у врегулюванні на Донбасі
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко наступного тижня (12-18 лютого) обговорить з канцлером Німеччини Ангелою Меркель ініціативи угоди про урядову коаліцію, що стосуються України, між Християнсько-демократичним союзом (ХДС) і Християнсько-соціальним союзом (ХСС) і Соціал-демократичною партією Німеччини.

Про це заступник голови Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

"Я не виключаю, що вже наступного тижня відбудеться контакт нашого Президента з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Під час розмови обговорюватимуться питання подальшого залучення Німеччини до врегулювання ситуації на Донбасі, будуть обговорюватися нові ініціативи, які закладені в німецькій коаліційній угоді, зокрема йдеться про розгортання миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на Донбасі", - сказав він.

При цьому Єлісєєв не уточнив чи йдеться про заплановану телефонну розмову або особисту зустріч на полях Мюнхенської конференції з безпеки, яка відбудеться 16-18 лютого.

Як повідомлялося, голова Мюнхенській конференції підтвердив зустріч представників "нормандської четвірки" наступного тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram