ГоловнаПолітика

Трамп закликав Порошенка до боротьби з корупцією та поліпшення бізнес-клімату в Україні

Американський лідер оцінив реформи, що проводяться в Україні. 

Прес-служба Білого дому опублікувала повідомлення за підсумками зустрічі між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Петром Порошенком. У ньому йдеться, що американський лідер на перемовинах закликав Порошенка до боротьби з корупцією та поліпшення бізнес-клімату в Україні.

"Президент Дональд Джей Трамп сьогодні зустрівся з президентом України Петром Порошенком. Президент Трамп привітав реформи України, які сприяють економічному зростанню й оборонному потенціалу, і закликав президента Порошенка продовжувати роботу над викоріненням корупції та покращенням бізнес-клімату в його країні", - йдеться в повідомленні.

"Президент Трамп підтвердив підтримку суверенітету й територіальної цілісності України з боку США. Президент Трамп і президент Порошенко обговорили шляхи досягнення миру на сході України", - заявили в Білому домі.

Зустріч Порошенка і Трампа відбулася ввечері 21 вересня (за київським часом) у Нью-Йорку в рамках Генеральної асамблеї ООН. Президенти розмовляли близько години.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram