ГоловнаПолітика

Корчинська зможе підписати висновок щодо медреформи, якщо цього не зробить Богомолець

"Богомолець була в парламенті до обіду, але не завізувала. Після цього вона сказала, що в лікарні".

Корчинська зможе підписати висновок щодо медреформи, якщо цього не зробить Богомолець
Фото: Макс Требухов

Перша заступниця голови комітету з питань охорони здоров'я Оксана Корчинська зможе підписати позитивний висновок для законопроекту №6327 "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг і лікарських засобів", якщо цього не зробить голова комітету Ольга Богомолець.

Про це Корчинська сказала в коментарі LB.ua.

"Робоча група кілька тижнів працювала над законопроектом 6327, туди були внесені 893 поправки. 11-12 числа відбулися засідання комітету охорони здоров'я, на якому Богомолець не було. На останньому Опоблок, щоб зірвати засідання, покинув його. Комітет чекав на інших членів, щоб закінчити розгляд. Зрештою, кворум з'явився, і ми допрацювали правки. Проголосували за друге читання і в цілому. Голова комітету, відповідно до статті 117 регламенту, повинна завізувати прийнятий комітетом законопроект. Вона була в парламенті до обіду, але не завізувала. Після цього вона сказала, що в лікарні. Якщо найближчим часом Богомолець не завізує, я як заступник маю право завізувати його", - сказала Корчинська.

Нагадаємо, що ключовий законопроект медичної реформи №6327 був прийнятий за основу 8 червня. Пов'язаний з ним законопроект №6329 про супутні зміни до Бюджетного кодексу був провалений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram