ГоловнаПолітика

Порошенко пообіцяв родині Шеремета сприяти розслідуванню його вбивства

Найближчим часом очікується публічний звіт про результати слідства.

Порошенко пообіцяв родині Шеремета сприяти розслідуванню його вбивства

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з родиною вбитого журналіста Павла Шеремета і представниками міжнародної організації Комітет захисту журналістів.

"Петро Порошенко зазначив, що, як і журналісти, зацікавлений у прозорому розслідуванні вбивства Павла Шеремета. Голова держави запевнив, що готовий зробити все від нього залежне для повного розслідування. Президент зазначив, що правоохоронні органи повинні найближчим часом провести публічний звіт про результати слідства", - повідомляється на сайті президента.

Нагадаємо, Шеремета убили 20 липня 2016 року в центрі Києва у результаті підриву автомобіля. Справу про вбивство журналіста розслідує Національна поліція.

Павло Шеремет - білоруський, російський і український журналіст телебачення, радіо та періодичних видань, у 1990-х - 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом - "Першого каналу". Протягом останніх п'яти років жив у Києві, працював у "Українській правді", а також на радіо "Вісті".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram