ГоловнаПолітика

Морський фасад Одеси вперше за десятиліття набуває гідного вигляду, - Труханов

Створення Грецького парку завершить реалізацію проекту з оформлення центрального морського фасаду Одеси

Морський фасад Одеси вперше за десятиліття набуває гідного вигляду, - Труханов

Мер Одеси Геннадій Труханов 23 червня провів виїзну нараду, де були першочергові завдання щодо благоустрою Грецького парку. Про це повідомляє прес-служба одеської мерії, пише РБК-Україна. 

Зокрема, за словами мера, створення Грецького парку завершить реалізацію масштабного проекту міської влади щодо оформлення центрального морського фасаду Одеси. "Вперше за багато десятиліть морський фасад Одеси набуває гідного вигляду. Ми провели колосальну роботу, яку вже оцінили одесити і гості міста. Зараз ми вийшли на фінішну пряму - створення Грецького парку", - розповів Труханов.

Раніше в Одесі було відреставровано знамениті Потьомкінські сходи, упорядковано парк Стамбульський, у відкритті якого взяв участь президент Петро Порошенко. Завершує проект оформлення морського фасаду Одеси Грецький парк. Зараз у парку тривають протизсувні заходи. За даними прес-служби, всі роботи проводяться за позабюджетні кошти, за підтримки грецької діаспори. Офіційне відкриття парку заплановане на 2 вересня 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram