ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі заарештували боксера, який без причини побив шістьох перехожих

Восени минулого року він обстріляв маршрутне таксі з пасажирами.

В Одесі заарештували боксера, який без причини побив шістьох перехожих
Фото: Depositphotos/AndreyPopov

Приморський районний суд Одеси у четвер ввечері заарештував титулованого тайського боксера Ігоря Задорожного, який разом з іншим спортсменом жорстоко побив шістьох осіб, а восени минулого року обстріляв маршрутне таксі з пасажирами.

Про це повідомляє УНІАН.

Спортсмена підозрюють в тому, що 20 червня разом з товаришем (також професійним тайбоксером) на Французькому бульварі жорстоко побив близько шести осіб. Чоловіки застосували металеву арматуру, каміння, били людей ногами, зокрема, коли ті вже лежали на землі.

Зі слів свідків, напад стався раптово. Спортсмени били випадкових перехожих, а також працівника, який укладав тротуарну плитку, і охоронця житлового комплексу "Кадорр", на території якого стався напад.

23-річному підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. На такому запобіжному заході наполягав представник прокуратури, який аргументував це тим, що чоловік раніше був засуджений за хуліганські дії, вчинені в 2016 році в центрі Одеси. Зокрема, стріляв по маршрутному таксі, що не зупинилося на його вимогу. За це правопорушення у лютому його засудили до трьох років позбавлення волі умовно.

Сьогодні в суді Задорожний заявив, що шкодує про те, що трапилося 20 червня, і стверджує, що сам є потерпілим: у нього травмована рука тощо.

Другому спортсмену запобіжний захід обиратимуть завтра.

Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Раніше повідомлялося, що під Одесою вбили бізнесмена-турка заради $60 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram