ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть ратифікацію Європейської угоди про передачу заяв про правову допомогу.

Верховна Рада сьогодні розгляне законопроект №0148 про ратифікацію Європейської угоди про передачу заяв про правову допомогу.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також депутати розглянуть законопроекти №0146 про ратифікацію договору з Молдовою про співпрацю в сфері охорони і сталого розвитку басейну річки Дністер, а також №0147 про ратифікацію угоди з Чорногорією про співпрацю в сфері освіти і науки.

Крім того, планується розгляд законопроекту №0133 про ратифікацію угоди зі Словенією про оплачувані види діяльності членів сімей співробітників дипломатичних представництв, консульських установ і представництв при міжнародних організаціях.

На порядку денному стоять законопроекти №0135 про ратифікацію третього і четвертого додаткових протоколів Європейської конвенції про видачу правопорушників, а також №6149, яким пропонується дозволити затриманим, які перебувають у міжнародному розшуку, просити про застосування до них спрощеного порядку видачі, не чекаючи надходження формального запиту на екстрадицію.

Також Рада має намір розглянути проект постанови №6517 про заклик Європейського парламенту прийняти законопроект про розширення торгових преференцій для України без виключення низки сільськогосподарських продуктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram