ГоловнаПолітика

Пташник вирішила скласти повноваження співголови "ДемАльянсу" для більш плідної роботи в Раді

Нардеп вирішила зосередитися на законотворчій роботі.

Пташник вирішила скласти повноваження співголови "ДемАльянсу" для більш плідної роботи в Раді
Фото: Макс Требухов

Народний депутат Вікторія Пташник вирішила покинути пост співголови партії "Демократичний альянс" і зосередитися на роботі в парламенті.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Мені дуже не вистачає реальних проектів з реальними результатами і можливістю вимірювати свою ефективність. Так, раніше я дещо ідеалістично уявляла роботу у Верховній Раді, більш ефективною і більш професійною. І мої очікування багато в чому не виправдалися. Але я досі вірю, що ті, хто хочуть залишатися професіоналами, можуть ними бути, навіть у парламенті. Вірю, що і політика може бути професійною і результативною. Окремі мої ініціативи вже стали законами (в антимонопольній сфері, в сфері корпоративного законодавства, децентралізації, експорту послуг). Це свідчить про те, що навіть у цьому парламенті можна конструктивно працювати", - написала Пташник.

"Саме тому я і хочу зосередитися більше на законотворчій роботі", - додала депутат.

Нагадаємо, партія "Демократичний альянс" створена в 2010 році. Найбільшим успіхом "ДемАльянсу" стало проходження двох його членів до складу Київради скликання 2014-2015 років. Політсила брала участь у парламентських виборах 2014 року разом з партією "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, але не подолала прохідний бар'єр.

Пташник вступила в "ДемАльянс" у липні 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram