ГоловнаПолітика

МВС: Троян не говорив про причетність СБУ до зникнення відео з камер у справі Шеремета

Журналісти неправильно зрозуміли слова заступника міністра.

МВС: Троян не говорив про причетність СБУ до зникнення відео з камер у справі Шеремета
Фото: 24tv.ua

Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян не говорив, що СБУ причетна до зникнення відео з камер спостереження в районі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це йдеться в офіційному коментарі МВС у зв'язку з тим, що деякі ЗМІ неправильно сприйняли його заяву в ефірі програми "Лівий берег із Сонею Кошкіною".

"Вадим Троян... висловився про співпрацю Національної поліції України і Служби безпеки України у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Зокрема, мова йшла про вилучення і вивчення відео з камер спостереження. Ведуча озвучила версію журналістів про можливу причетність співробітників СБУ до зникнення відео з камер спостереження. Хочемо зазначити, що у своєму коментарі заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян це припущення журналіста не підтвердив. Замість цього він зазначив, що дійсно були випадки, коли поліцейські вилучали камери, на яких з різних причин, зокрема технічних, не було відео. Однак Вадим Троян не стверджував, що це якось було пов'язано з діяльністю Служби безпеки України", - йдеться в заяві МВС.

Нагадаємо, текст інтерв'ю Трояна можна прочитати на LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram