ГоловнаПолітика

Навіщо інвестори отримують ПМП на Мальті Новости компаний

У компанії "Іммігрант Інвест", яка спеціалізується на інвестиційній імміграції в країни Європи і Карибського басейну, розповіли про причини, через які жителі України, Казахстану і Росії вибирають Мальту для отримання ПМП.

Для будь-якої людини нормальним є прагнення до комфорту. Як розповіли в "Іммігрант Інвест", саме комфорт - основна причина, через яку багато забезпечених людей вибирають інвестиційну імміграцію, в тому числі на Мальті.

ПМП на Мальті за інвестиції привабливе для жителів України і Казахстану, по-перше, тому що такий статус прийнятний у країнах, де заборонене подвійне громадянство. Важливо розуміти, що Мальта - єдина країна в Євросоюзі, де діє програма надання ПМП за інвестиції. Ще один представник ЄС, де працювала така пропозиція для іноземців, - Угорщина - закрив свою програму 31 березня 2017 року.

Для багатьох Мальта - "запасний аеродром", який можна використовувати для відпочинку для себе і рідних або під час періодів економічних і політичних потрясінь. Мальта вирізняється однією з найстабільніших економік у світі, тому життя тут не підносить ніяких фінансових "сюрпризів".

Мальтійська податкова система лояльна до іноземців. Податком обкладаються тільки доходи, отримані на території республіки, а угоду про уникнення подвійного оподаткування підписано з 60 країнами світу.

ПМП на Мальті за інвестиції
ПМП на Мальті за інвестиції

На Мальті дуже тепло. У січні - найхолодніший зимовий місяць - денна температура повітря рідко опускається нижче за 12 градусів Цельсія.

Багато хто використовує ПМП на Мальті заради подорожей країнами ЄС без візи. Республіка - світовий центр вивчення англійської - дипломи місцевих шкіл визнають у всьому світі.

Фото: ПМП на Мальті за інвестиції

Для того, щоб отримати вичерпне уявлення про умови отримання ПМП, можна відвідати сайт "Іммігрант Інвест" immigrantinvest.com. Нюанси також детально описані в інтерв'ю з директором MRVP (Malta Residency & Visa Programme) Roderick Cutajar у Forbes.ru.

"Іммігрант Інвест" - офіційний представник MRVP в Україні, Казахстані та Росії. Компанія діє на підставі ліцензії, виданої мальтійським урядом, і має офіс на Мальті.

Фото: ПМП на Мальті за інвестиції

Для ПМП краще звертатися тільки до офіційних агентів з офісом на Мальті і тих, хто може надати ліцензію уряду. Зараз з'явилося безліч агентів, які ніяк не пов'язані з цією програмою. Це посередники, основний заробіток яких - комісія за операцію між клієнтом і офіційним агентом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram