ГоловнаПолітика

Поліція відпустила учасників стрілянини в Харкові без пред'явлення підозр

Слідчі не змогли зібрати докази.

Поліція відпустила учасників стрілянини в Харкові без пред'явлення підозр
Фото: vk.com/livekharkov

Поліція відпустила всіх затриманих після сутички зі стріляниною, що відбулася в Харкові в районі Олексіївського житлового масиву в п'ятницю ввечері, в результаті якої було важко поранено одну людину, оскільки не змогла зібрати докази, необхідні для оголошення про підозру.

"У поліції немає доказів для оголошення підозри", - повідомило знайоме з ситуацією джерело кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За його словами, затриманих відпустили до закінчення 72-х годин від моменту затримання.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області коментувати цю інформацію відмовилися. Отримати відомості про те, чи є підозрювані у справі й про обрані стосовно них запобіжні заходи також не вдалося.

Нагадаємо, увечері 17 лютого в Харкові стався конфлікт між представниками однієї з нещодавно зареєстрованих організацій, до якої входять ветерани "Донбасу", і структурою, афілійованою з цивільним корпусом "Азов". У результаті отримала важке поранення одна людина.

У зв'язку з бійкою зі стріляниною слідче управління ГУ Нацполіції в Харківській області відкрило три кримінальні провадження: два з них за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і одне за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram