ГоловнаПолітика

"Народний фронт": Соболєв і Семенченко провокують дестабілізацію в країні

"На який результат ви працюєте і на яку країну?"

"Народний фронт": Соболєв і Семенченко провокують дестабілізацію в країні
Фото: Тамара Шевчук

Партія "Народний фронт" вважає, що депутати із "Самопомочі" Єгор Соболєв і Семен Семенченко провокують дестабілізацію в країні.

Про це на погоджувальній раді сказав лідер фракції НФ у Раді Максим Бурбак.

"Ми закликаємо Єгора Соболєва та Семенченка - ви готові визнати власну політичну відповідальність за дії, які провокують дестабілізацію у воюючій країні? Майте сміливість зізнатися, на який результат ви працюєте і на яку країну? "Народний фронт" має справедливе запитання: скільки в залі Верховної Ради ще "Савченко Надій"? Людей, які мріють розірвати країну, віддати території, домовитися з агресором ціною держави і її історичного шансу на незалежність?" - обурився Бурбак.

Він також здивувався позиції віце-спікера Оксани Сироїд, яка звинуватила представників нинішньої влади у змові з Віктором Януковичем.

"Ми відверто здивовані тим, що фракція "Самопоміч", яку фактично очолює мер найбільш патріотичного міста України Львова Андрій Садовий, може породжувати стільки антиукраїнського мотлоху. Ми обурені тим, що віце-спікер нашого парламенту від "Самопомочі" в ефірі одного з телеканалів звинувачує нинішніх представників влади у змові з Януковичем в організації розстрілів. Виявляється, це не Янукович і Захарченко давали команди вбивати людей, а самі учасники Революції Гідності у себе стріляли", - обурився Бурбак.

Нагадаємо, 19 лютого в Києві відбувся мітинг, організований у тому числі Семенченком і Соболєвим, який переріс у сутички з поліцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram