ГоловнаПолітика

Бурбак назвав Яценюка першим прем'єром, що зважився на системні реформи

НФ хоче, щоб новий Кабмін продовжив таку ж політику.

Бурбак назвав Яценюка першим прем'єром, що зважився на системні реформи
Фото: EPA/UPG

Лідер фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак назвав Арсенія Яценюка першим прем'єром, що зважився на системні реформи

"«Народний фронт» - команда однодумців і державників. Ми підтримували і будемо підтримувати свого лідера. Арсеній Яценюк - перший і, сподіваюся, не останній український прем'єр-міністр, який зважився на системні проукраїнські та проєвропейські реформи", - заявив він у понеділок на засіданні погоджувальної ради.

Бурбак наголосив, що НФ наполягає на збереженні в програмі нового уряду тих пріоритетів, які були визначені Кабміном Яценюка: антикорупційна реформа держуправління і призначення керівників держпідприємств тільки на прозорих конкурсах; посилення обороноздатності та рух до членства в НАТО, інтеграція з Євросоюзом, продовження співпраці з закордонними фінансовими донорами; продовження реформи правоохоронних органів, митниці та судів; демонополізація енергетики і транспорту; прозора приватизація; підвищення соціальних стандартів.

"Це єдино можливий шлях до нашого європейського і забезпеченого майбутнього. Час розставить усе на свої місця. Він дасть оцінку інтриганам, популістам і тим, хто дійсно щодня працював на майбутнє України, тому що вірить у нього", - резюмував Бурбак.

Нагадаємо, Яценюк подав у відставку в неділю, 10 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram