ГоловнаПолітика

Луценко погрожує піти у відставку через сварки в БПП

На засіданні фракції сталася чергова сварка.

Луценко погрожує піти у відставку через сварки в БПП
Фото: Макс Требухов

Лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко пригрозив однопартійцям скласти повноваження голови фракції, якщо вони не припинять "поливати один одного брудом".

Про це він сказав під час засідання фракції ввечері в понеділок, повідомляє INSIDER із посиланням на очевидця.

На засіданні сталася чергова сварка.

Зокрема, Луценко попросив антикорупційну групу або написати заяви про злочин у Національне антикорупційне бюро, або попросити пробачення у заступника голови фракції Ігоря Кононенка.

У відповідь Віктор Чумак заявив, що передав дві заяви на антикорупційному форумі. А Єгор Фірсов визнав, що заяви не писав, тому що збирає матеріали. На що Луценко заявив, що нечесно робити заяви у ЗМІ, не маючи доказів.

Луценко також розкритикував заяву Фірсова про кримське підприємство "Титан", тому що його відключення може призвести до техногенної катастрофи. І порадив молодому колезі "вчити матчастину".

Далі в залі зчинився крик і почалися взаємні звинувачення. Після чого Луценко заявив, що складе повноваження, якщо не припиниться поливання колег брудом, і залишив засідання.

Нагадаємо, напередодні голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі представив схему корупції в Україні, згідно з якою 5 млрд доларів витрачається щорічно на держзакупівлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram