ГоловнаПолітика

Саакашвілі буде хорошим прем'єром, - Сакварелідзе

Нинішній губернатор - не ідеальний, але сильний політик, вважає заступник генпрокурора

Заступник генерального прокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе вважає, що прем'єрство Михайла Саакашвілі буде корисним для України.Про це він заявив в інтерв'ю програмі "Лівий берег" з Сонею Кошкіною.

"З Михайла вийшов хороший губернатор, і на будь-якій високій посаді в Україні він служитиме українському народові. Витрачатиме всю свою енергію, задіє всі інтелектуальні сили і міжнародні контакти на благо України. Я думаю, це буде дуже корисно", - зазначив Сакварелідзе, відповідаючи на питання про можливе прем'єрство Саакашвілі.

"Михайло Саакашвілі - не ідеальний політик, але сильний. Він один з регіональних гравців", - додав він.

Крім того, за словами заступника генпрокурора, команді Саакашвілі довелося зіткнутися в Одесі зі свавіллям мафіозних кланів і величезними нелегальними фінансовими потоками, боротьба з якими - нарівні в іншими завданнями - стали пріоритетом у діяльності губернатора і його команди, представником якої є Сакварелідзе.

Повну версію інтерв'ю з Давидом Сакварелідзе дивіться сьогодні о 23:00 на телеканалі "24". Текстової версії очікуйте на сайті LB.ua найближчим часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram