ГоловнаПолітика

У Кривому Розі в будівлі міськради сталися сутички між поліцейськими і мітингувальниками

Вирішується питання створення в будівлі міської ради Громадської ради.

У Кривому Розі в будівлі міськради сталися сутички між поліцейськими і мітингувальниками
Архив
Фото: @HromadskeTV

У Кривому Розі мітингувальники прорвалися в будівлю міськради, в результаті чого сталася сутичка зі співробітниками поліції.

Наразі мітингувальники перебувають у холі будівлі, між ними і поліцейськими точиться суперечка, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Депутати і представники громадськості вирішують питання створення в будівлі міської ради Громадської ради, про яку говорили напередодні і домовилися, що вона працюватиме разом з поліцією і патрулюватиме місто. Поки що в холі міської ради все спокійно, але ближче до виходу точаться суперечки з людьми, які хочуть потрапити всередину", - повідомляє телеканал.

Народний депутат Володимир Парасюк, який перебуває в будівлі міськради,  закликав поліцейських пропустити інших активістів до міськради.

Сьогодні під міськвиборчкомом Кривого Рогу о 12.00 почалося віче проти визнання результатів виборів мера міста.

Нагадаємо, Криворізький міськвиборчком оголосив кандидата від "Опозиційного блоку", чинного мера Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник, кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог, - близько 48%. Розрив між кандидатами становить лише 752 голоси.

Пізніше Дніпропетровський апеляційний суд визнав законність перемоги Вілкула в Кривому Розі, до цього аналогічні рішення винесли суди нижчих інстанцій.

До цього в штабі опонента Вілкула, Юрія Милобога, заявляли про фальсифікації результатів, у місті проходили мітинги як на підтримку Милобога, так і на підтримку Вілкула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram