ГоловнаПолітика

Титановий Джексон програв у Павлограді представнику "Опоблоку"

Знаменитий боєць АТО набрав 40,31% голосів

Титановий Джексон програв у Павлограді представнику "Опоблоку"
Фото: volynnews.com

У другому турі виборів мера Павлограда переміг Анатолій Вершина з "Опозиційного блоку", який заручився підтримкою 59,69% виборців. Його суперник Євген Терехов, також відомий як Титановий Джексон, отримав 40,31%.

Такі дані озвучила голова місцевого тервиборчкому Любов Комендант.

Терехов свою поразку визнав. "Спасибі всім і кожному! За довіру і бажання підтримати. За розуміння і теплі слова. За серця, що далі борються, не дивлячись на мій програш. Я залишаюся з рідним містом. Ми багато чого пережили. У нас спільна мета і одна мрія. У цьому місті росте моя донька. А значить я завжди буду відстоювати інтереси павлоградців", - написав він у своєму фейсбуці.

У першому турі в Анатолія Вершини було 35,56%, у Євгена Терехова - 18,47%.

Нагадаємо, 25-річний Терехов служив у 20-му батальйоні територіальної оборони "Дніпро" (тепер - 20-й окремий мотопіхотний батальйон 93-ї бригади). Його призвали на службу у квітні 2014 року. Наприкінці серпня 2014 року був важко поранений у голову під Мар'їнкою і мало не помер. Після лікування його почали називати Титановим Джексоном через титанову пластину, якою йому закрили дірку в черепі. Через поранення був комісований.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram