ГоловнаПолітика

Порошенко призначив послів у Португалії, Омані і Союзі Коморських Островів

Президент призначив послів у трьох країнах

Порошенко призначив послів у Португалії, Омані і Союзі Коморських Островів
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко призначив послів України в Португальській Республіці, Султанаті Оман і Союзі Коморських Островів.

"Призначити Огнівець Інну Василівну надзвичайним і повноважним послом України в Португальській Республіці", - йдеться в указі №590/2 015 від 19 жовтня 2015 року, оприлюдненому на офіційному сайті Президента.

Також указом Президента №593/2015Порошенко доручив призначити надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Саудівська Аравія Вадима Вахрушева надзвичайним і повноважним послом України в Султанаті Оман за сумісництвом.

Крім того, за сумісництвом призначений надзвичайним і повноважним послом України в Союзі Коморських Островів Євген Цимбалюк, що займає також посаду надзвичайного і повноважного посла України в Кенії (указ Президента №591/2015 від 19 жовтня 2015 року).

Також Цимбалюка призначено постійним представником України при програмі Організації Об'єднаних Націй з навколишнього середовища (ЮНЕП) та постійним представником України при програмі ООН щодо населених пунктів (Хабітат) за сумісництвом.

Нагадаємо, 24 вересня Україна повернула посла в Австралію після 4-річної перерви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram