ГоловнаПолітика

Дейд створює організацію для боротьби з "псевдопатріотами"

Очолив організацію сам народний депутат

Дейд створює організацію для боротьби з "псевдопатріотами"
Евгений Дейдей

Координатор батальйону "Київ-1" і депутат ВР від "Народного фронту" Євген Дейдей оголосив про створення організації "Національно-визвольний корпус", покликаної боротися проти псевдопатріотів і свавілля у країні.

"Національно-визвольний корпус" - це організація, в яку входять добровольці, ті, кому небайдужа доля нашої країни. У неї входять багато добровольців зі всіляких батальйонів, учасників АТО і не тільки. Ми до останнього терпіли, дивилися, спостерігали, як нашу країну розривають на шматки", - розповів Дейд у коментарі LB.ua.

Нардеп повідомив, що його організація зверталася у "всі компетентні органи", які здатні вплинути на ситуацію у країні, але реакції від них не було.

Дейд не назвав конкретних методів, які використовуватиме його організація для боротьби з "бєспрєдєлом". "Методи будуть всілякі, залежно від ситуації. Однак діяти ми будемо жорстко щодо тих людей, які є ворогами нашого народу. Тому що іншого слова, крім "ворог", щоб назвати людину, яка в такий важкий момент наживається на горі країни, я не знайду", - заявив Дейд.

"Особливо, нас хвилюють ті псевдопатріоти, які, нібито повернувшись з фронту, раптом починають кришувати бізнес, працювати на якихось бандитів за гроші, або на якихось політиків і чиновників. Так не повинно бути. Якщо ти доброволець, якщо ти патріот - або вступай у наші лави, або йди на фронт і воюй. Годі зі зброєю ходити і лякати мирне населення в мирних містах", - заявив нардеп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram