ГоловнаПолітика

Набір у поліцію Харкова, Одеси та Львова продовжили на три тижні

Згуладзе анонсувала часткове звільнення київських патрульних.

Набір у поліцію Харкова, Одеси та Львова продовжили на три тижні
Фото: www.president.gov.ua

МВС України вирішило продовжити набір в патрульну поліцію Харкова, Одеси та Львова через посилений інтерес. Про це повідомила перший заступник голови МВС Ека Згуладзе в Одесі, пише "Інтерфакс-Україна".

Набір триватиме з 15 липня по 7 серпня, повідомила вона. Крім того, найближчим часом розпочнеться набір до поліції Миколаєва.

Згуладзе зазначила, що якщо буде достатньо кандидатів, то поліція зможе забезпечувати порядок на вулицях не тільки цих обласних центрів, а й сусідніх менших міст.

Вона також повідомила, що під час підготовки поліцейських будуть враховувати моменти, виявлені в Києві. "Ми зробимо додаткові курси водіння. Хоча для об'єктивності я повинна сказати, що водіння цих машин не таке просте, як здається. Гібридні машини такі тихі, абсолютно не чуєш двигуна, це ускладнює відчуття контролю машини... Ми будемо приділяти додаткову увагу курсам водіння. Також оформленню ДТП", - сказала Згуладзе.

Також вона розповіла, що наступного тижня з поліції Києва звільнять перших співробітників, які не виправдали сподівань.

Нагадаємо, що київська поліція працює другий тиждень. В Одесі та Львові вона повинна запрацювати з 20 серпня, в Харкові - у вересні. Потім на черзі - Хмельницький, Луцьк, Миколаїв і Дніпропетровськ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram