ГоловнаПолітика

Саакашвілі призначив заступниками Марушевську і Жмака

Володимир Жмак працював директором ТНК-ВР

Саакашвілі призначив заступниками Марушевську і Жмака
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Глава Одеської області Михайло Саакашвілі призначив своїми заступниками Юлію Марушевську і Володимира Жмака.

Як написав Саакашвілі у своєму фейсбуці, 25-річна активістка Євромайдану Марушевська прославилася на весь світ своїми кліпами та телевізійними виступами на провідних світових телеканалах. Вона вела всесвітню кампанію із захисту свободи України. За останній рік Юлія пройшла курс навчання у Гарвардському і Стенфордському університетах, а сама вона родом із Татарбунарського району Одеської області.

"Володимир Жмак, герой афганської війни, нагороджений багатьма бойовими орденами і медалями, працював директором ТНК-ВР, і він один з керівників Європейської бізнес асоціації, провідного об'єднання європейського бізнесу, який постійно порушує питання реформ і боротьби з корупцією. Володимир активно допомагав українській армії у поставках та оснащенні. Володимиру Жмаку 51 рік, він одружений із француженкою Маріанн і у них четверо дітей. Володю і Маріанн я знаю понад 30 років", - написав Саакашвілі.

Він додав, що обидва заступники говорять кількома іноземними мовами. За словами Саакашвілі, у нього в команді вже понад 10 людей із західною освітою.

"Мої заступники ніколи раніше не працювали на держслужбі і це добре, тому що я ставлю собі за мету привести в українську політику нових чистих і компетентних людей", - додав губернатор.

Саакашвілі пообіцяв, що найближчим часом оголосить відкритий конкурсний відбір на посаду ще одного заступника голови обладміністрації.

Нагадаємо, Саакашвілі в Одесі допомагає відомий економіст і юрист Саша Боровик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram