ГоловнаПолітика

Жебрівський розповів про свої плани на посаді губернатора Донецької області

Одним з першочергових завдань є побудова фортифікацій, а також боротьба з контрабандою на блокпостах

Жебрівський розповів про свої плани на посаді губернатора Донецької області
Павел Жебривский
Фото: president.gov.ua

Новий голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів про свої плани на новій посаді і про те, що чекає Донбас в найближчому майбутньому.

В інтерв'ю ТСН Жебрівський наголосив, що одним з першочергових завдань є побудова фортифікаційних споруд.

"Потрібно віддати належне голові військово-цивільної адміністрації Кіхтенкові та його команді - третина фортифікаційних споруд вже на 100% готова. І, в принципі, ті люди, які працюють, набрали хороший темп, тому через 2-3 тижні буде завершено ці фортифікаційні споруди", - зазначив голова Донецької адміністрації.

Жебрівський також звернув увагу на те, що має хороші стосунки з головою Луганської ОДА Геннадієм Москалем.

"Зрозуміло, що ми будемо з ним співпрацювати. Сьогодні ми з ним зустрічалися на нараді, спілкувалися, домовилися, що в районі Артемівська будемо зустрічатися як мінімум кілька разів на тиждень для того, щоб узгоджувати свої позиції, щоб спільно працювати в напрямку розвитку Донбасу, тобто Донеччини та Луганщини. Дружні стосунки у нас є ще з часів парламентської роботи, так що співпрацювати будемо. Але у нього, як і в мене, є свої плюси і мінуси. Думаю, що ми будемо доповнювати один одного", - пояснив Жебрівський.

Губернатор сказав, що для нього стало несподіванкою призначення на таку посаду.

У планах нового керівника регіону також боротьба з корупцією на блокпостах, зокрема з контрабандою.

"Для цього є військові структури, є прокуратура цивільна, є військова прокуратура, є СБУ, є міліція, а також обов'язково потрібна робота з військовими. Я думаю, що цю роботу ми налагодимо і фактично... Що таке контрабанда? Це корупція", - підсумував він.

Нагадаємо, 11 червня Президент Петро Порошенко оголосив про зміну голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Замість Олександра Кіхтенка цю посаду тепер займає Павло Жебрівський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram