ГоловнаПолітика

Єрофєєв і Александров дали нові інтерв'ю

Оприлюднено копії листів також інших російських військових

Затримані біля Щастя російські військові Олександр Александров та Євген Єрофєєв дали інтерв'ю телеведучому Савіку Шустеру.

Вони розповіли про перше відрядження в Україну і поділилися своїми побоюваннями щодо майбутнього, яке їх очікує.

Сержант Александров повідомив, що він проходив навчання на незнайомих полігонах і вперше усвідомив, що перебуває на території України, коли потрапив під артобстріл. Він припустив, що у російських військових і сепаратистів загальне командування в Луганську, хоча з бойовиками так званих ДНР і ЛНР вони майже не контактували. Відповідаючи на запитання, чому росіяни їдуть воювати з Україною, Александров повідомив, що в більшості випадків військові підкоряються наказам керівництва, а люди, які воюють заради ідеї, зустрічаються рідко.

Капітан Євген Єрофєєв розповів про те, як опинився на території України і чим займався до того, як потрапив у полон. Він поділився роздумами про те, що в цій війні не може бути переможців, а тільки переможені. І раз війна досі не припинилася, значить, комусь це вигідно.

Крім того, на сайті передачі "Шустер Live" оприлюднено копії листів, які відправили на програму нібито російські військовослужбовці. У листах вони стверджують, що їх відправляють воювати в Україну примусово.

Фото: http://3s.tv/

Нагадаємо, раніше Олександр Александров та Євген Єрофєєв дали інтерв'ю російській "Новой газете".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram