ГоловнаПолітика

ГПУ відправила під суд одесита, який 2 травня стріляв з рушниці по Антимайдану

Сергія Х. звинувачено у вбивстві антимайданівця і поранення міліціонера

ГПУ відправила під суд одесита, який 2 травня стріляв з рушниці по Антимайдану
Фото: www.segodnya.ua

Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо одесита, який 2 травня відкрив стрілянину з мисливської рушниці по антимайданівцях.

"Встановлено, що 2 травня під час масових заворушень в Одесі вказаний громадянин, озброївшись вогнепальною зброєю - мисливською рушницею, зарядженою патронами з картеччю, зробив кілька прицільних пострілів в напрямку групи людей, яка вчинила напад на футбольних фанатів та працівників міліції. Унаслідок цього він заподіяв смерть одній людині та скоїв посягання на життя працівника правоохоронних органів із заподіянням йому тяжких тілесних ушкоджень і тілесних ушкоджень середньої тяжкості", - сказано в повідомленні ГПУ.

Обвинувальний акт направлено в Приморський районний суд Одеси ще 22 квітня.

Громадянин Х. звинувачується у злочинах відразу за трьома статтями - умисне вбивство, масові заворушення, посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, 2 травня одесит Сергій Х. відкрив стрілянину з балкона Будинку болгарської культури з рушниці по антимайданівцях на вулиці Грецькій в Одесі.

Варто зазначити, що першим почав стріляти з автомата Калашникова по прихильниках єдності України антимайданівець Віталій Будько на прізвисько Боцман. Він з-за спин міліціонерів застрелив як мінімум одну людину. Будько втік з України 3 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram