ГоловнаПолітика

Україна відкрила реєстрацію на roadshow-конференцію

Влада спробує переконати інвесторів вкладати в Україну

Україна відкрила реєстрацію на roadshow-конференцію

Уряд відкрив реєстрацію для охочих відвідати Міжнародну конференцію на підтримку України, яка відбудеться в Києві 28 квітня.

Реєстрація та акредитація ЗМІ доступна на сайті supportforukraine.com. Там також оприлюднено програму конференції та додаткові матеріали англійською мовою.

На цій конференції уряд оголосить результати своєї роботи щодо стабілізації економіки та реалізації реформ, а також короткострокову і середньострокову стратегію в економіці.

На конференції Україна також представляє механізм координації донорської допомоги.

Нагадаємо, Україна планувала провести міжнародну донорську конференцію ще влітку 2014 року, однак кілька разів переносила її дату. 19 лютого єврокомісар з європейської політики сусідства Йоганнес Ган закликав Україну навесні провести конференцію з презентації реформ, а восени - із залучення інвестицій.

Навесні уряд анонсував конференцію на підтримку України на 28 квітня, а конференцію із залучення інвестицій - на липень.

27 березня агентство Reuters повідомило, що міжнародні кредитори відмовляються приїжджати до Києва 28 квітня на міжнародну конференцію, вимагаючи від України детальніших пропозицій про те, як Київ буде використовувати їхні гроші, і посилаючись на відсутність гарантій, що виділені кошти не розкрадуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram