ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати в середу візьмуться за ратифікацію.

Верховна Рада України в середу на своєму засіданні візьметься за ратифікацію міжнародних угод.

На розгляд парламенту виносять проекти №0008 - про ратифікацію протоколу прикордонного знака "ТУР" у точці стику кордонів України, Румунії й Угорщини, №0013 - про ратифікацію угоди з Румунією про заходи зміцненню довіри і безпеки - та ще кілька договорів. Також Рада буде вносити зміни у дві вже ратифіковані міжнародні угоди.

У другому читанні депутати розглянуть лише один законопроект - №0948 (про парламентську опозицію), профільний комітет рекомендував відхилити його.

Крім того, в першому читанні розглянуть законопроекти №1193 - про захист лікарської таємниці - і №1386 - про державний захист громадян.

Після обіду, орієнтовно на 15:00, заплановано публічні комітетські слухання з питання тарифоутворення на комунальні послуги для населення і з питання можливих корупційних дій членів Кабінету Міністрів.

Учора ранкове засідання розпочалося з блокування трибуни. Група позафракційних депутатів вимагала створити комісію для розслідування звинувачень Кабміну в корупції з боку екс-голови Держфінінспекції Миколи Гордієнка. Трибуну розблокували лише після того, як спікер повідомив про проведення комітетських слухань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram