ГоловнаПолітика

Синові заступника генпрокурора Баганця оголосили підозру

Віталія Баганця підозрюють у тиску на правоохоронців

Синові заступника генпрокурора Баганця оголосили підозру
Фото: kievskaya.com.ua

Колишньому керівнику управління прокуратури Києва Віталію Баганцю оголошено підозру у вчиненні тиску на співробітників правоохоронних органів.

Про це повідомляє офіційний сайт столичної прокуратури.

Дії Баганця кваліфіковано за ч.2 ст.343 Кримінального кодексу (втручання у діяльність працівника правоохоронного органу).

Як повідомив прокурор Києва Сергій Юлдашев, у цій справі вже дали свідчення 11 співробітників прокуратури, а також шість співробітників міліції. Юлдашев наголосив, що це безпрецедентний випадок, коли співробітники правоохоронних органів масово дають свідчення проти сина заступника генпрокурора.

"І це свідчить тільки про одне - вони точно знають, що за ними правда, а отже й сила. І ніхто не зможе уникнути відповідальності за вчинення злочину. Навіть син впливового Олексія Баганця. Вони повірили, що ми живемо в іншій країні, де немає місця для безкарності "мажорів". Саме тому всі ці правоохоронці сміливо і без вагань дали свідчення", - заявив Юлдашев.

Нагадаємо, 19 березня столична прокуратура почала кримінальне провадження щодо Віталія Баганця за фактом скоєння ним особливо тяжкого злочину. Встановлено, що за його сприяння на території міста Києва нелегально працювали близько 100 ігрових салонів і підпільних казино, зокрема так звана мережа "БОС".

Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram