ГоловнаПолітика

Турчинов скасував візит до Польщі через трагедію в Маріуполі

Секретар РНБО планував відвідати Польщу 26-27 січня

Турчинов скасував візит до Польщі через трагедію в Маріуполі
Александр Турчинов
Фото: rnbo.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов скасував візит до Польщі, запланований на 26-27 січня, у зв'язку з трагедією в Маріуполі Донецької області 24 січня і загостренням ситуації на сході України в цілому.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"У зв'язку з трагедією, що сталася в Маріуполі, і з загостренням ситуації, пов'язаної зі спробами російсько-терористичних угруповань здійснити наступальну операцію на сході нашої країни, візит секретаря РНБО Олександра Турчинова до Республіки Польща, який повинен був відбутися 26-27 січня, скасовано" , - сказано в повідомленні.

Під час візиту планувалося обговорити питання комплексного військового співробітництва у сфері безпеки та оборони, а також енергетичні питання. Були заплановані зустрічі з президентом Польщі Броніславом Коморовським, міністром національної оборони Томашем Семоняком, міністром закордонних справ Гжегожем Схетиною і керівником Бюро національної безпеки Польщі Станіславом Козеєм.

Нагадаємо, вранці в суботу, 24 січня, терористи з систем залпового вогню "Град" обстріляли мікрорайон "Східний" Маріуполя. За останніми даними Маріупольської міськради, в результаті обстрілу міста 30 людей загинули і 93 були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram