ГоловнаПолітика

Ми відстояли свою державу, - Яценюк

Прем'єр-міністр привітав українців із прийдешнім 2015 роком

Ми відстояли свою державу, - Яценюк
Фото: Макс Требухов

Україна зможе подолати посталі перед нею труднощі і зайняти гідне місце в Європейському Союзі, переконаний прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Таку впевненість голова уряду висловив у новорічному привітанні, опублікованому на сайті Кабміну.

"Кожен зараз думає, що буде завтра. І це природно. Людина хоче знати, яким буде життя, чи є впевненість у тому, що завтра буде краще. Є така впевненість. Є впевненість і віра в те, що ми всі разом переможемо. Що наша країна буде зразковою країною в Європейському Союзі. Що наша українська родина буде гідною європейською родиною з українським паспортом, з українським громадянством, і з цим паспортом можна буде легко пересуватися всією територією ЄС", - сказано в привітанні.

Прем'єр наголосив, що рік, який минає, для українців і України став "епохою боротьби за нашу свободу, за нашу незалежність, за наше право жити". "Ми боролися, ми воювали, і ми відстояли. Відстояли свою державу і своє майбутнє", - зазначив він.

"Віра, впевненість і важка праця - це запорука нашого українського успіху. Ми разом переможемо. З Новим роком і Різдвом Христовим! Бог з нами, а отже, з нами успіх і перемога", - сказано у привітанні.

Нагадаємо, напередодні Яценюк дав підсумкову прес-конференцію, під час якої докладно розповів про майбутні реформи та проблеми, що стоять перед урядом і Україною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram