ГоловнаПолітика

Кількість обстрілів позицій українських військових за добу зменшилася

З вечора 27 грудня терористи 5 разів обстріляли українських військових

Кількість обстрілів позицій українських військових за добу зменшилася
Архив
Фото: Макс Левин

Керівництво антитерористичної операції вказує на зменшення кількості обстрілів бойовиками позицій українських силовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"У зоні проведення антитерористичної операції спостерігається тенденція до зниження кількості та інтенсивності обстрілів. Незаконні збройні формування вже другу ніч поспіль не застосовують зброю. Наголошуємо, що, починаючи з 0:30, на Донбасі не пролунало жодного пострілу", - сказано в ньому.

З вечора 27 грудня терористи 5 разів обстріляли українських військових зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії.

Також бойовики обстріляли з гранатометів і мінометів новий термінал аеропорту в Донецьку, населені пункти Березове і Піски.

По Миколаївці незаконні збройні формування вели артилерійський вогонь. Також зі стрілецької зброї було обстріляно Станицю Луганську.

Після 18:00 було зафіксовано ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотника поблизу населеного пункту Сартана.

Українські військові продовжують утримувати позиції, забезпечувати безпеку цивільного населення і сприяти відновленню миру на Донбасі.

Нагадаємо, 27 грудня бойовики 10 разів обстріляли позиції сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram