ГоловнаПолітика

Робоча група ВР у середу працюватиме над комітетами і місцями в залі

Депутати впевнені, що встигнуть вирішити всі питання до четверга

Робоча група ВР у середу працюватиме над комітетами і місцями в залі
Фото: Кузьма Джунь

Робоча група з підготовки першої сесії Верховної Ради восьмого скликання проведе наступне засідання в середу, 26 листопада. Про це на брифінгу повідомив керівник групи Володимир Гройсман.

За словами Гройсмана, 26 листопада група ухвалить рішення, що стосуються розсадження депутатів у сесійній залі, і розгляне питання ведення парламентських комітетів.

Депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін повідомив, що профільна підгрупа розглядає встановлення кількості комітетів парламенту на рівні 27, а не 25, як планувалося раніше.

У робочій групі впевнені, що встигнуть завершити всі підготовчі процедури до 27 листопада, і переносити перше засідання не буде потреби.

"Питання перенесення не обговорювалося. Попереднє рішення робочої групи ви знаєте. Змін не відбулося", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, позачергові вибори у Верховну Раду відбулися 26 жовтня. До парламенту пройшли шість політичних партій, п'ять з яких - "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Батьківщина", "Самопоміч" та Радикальна партія Олега Ляшка - підписали коаліційну угоду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram