ГоловнаПолітика

Розенко назвав тролінгом запропонований Яценюком Кабмін (оновлено)

Народний депутат від БПП заявив, що прем'єр-міністр "тролить" його

Розенко назвав тролінгом запропонований Яценюком Кабмін (оновлено)
Фото: http://politdengi.com.ua

Народний депутат від "Удару" Павло Розенко назвав "тролінгом" з боку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка пропозицію його кандидатури на міністра соціальної політики. Про це Розенко заявив на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Рівень тролінгу сягнув максимуму. Якщо прем'єр починає робити це - 101 левел", - написав Розенко.

Згодом Розенко пояснив, що вважає завчасними кадрові пропозиції прем'єр-міністра.

"Пропозиція Арсенія Петровича виникла сьогодні занадто завчасно тому, що складається враження, що ми (робоча група) нічим іншим тут не займаємося, а ділимо між собою портфелі", - сказав він.

При цьому Розенко прогнозує, що 80% із запропонованих кандидатур, зрештою, не будуть у Кабміні: щойно кандидати на міністерські крісла прочитають коаліційну угоду, кількість охочих зайняти посаду міністра різко скоротиться.

"Тому що коаліційна угода неприємна, дуже жорстка, дуже чітко виписано форми і конкретні терміни виконання", - додав він.

Розенко не прокоментував свого можливого призначення на посаду міністра соціальної політики.

Раніше сьогодні Яценюк назвав кандидатів на посади міністрів, зокрема запропонував Розенка на посаду міністра соціальної політики.

Розенко пройшов у Верховну Раду за списками партії "Блок Петра Порошенка". Політик є автором більш ніж ста публікацій і статей з питань оплати праці, системи пільг і компенсацій в Україні, пенсійної реформи, соціальної політики, інших аспектів соціально-трудових відносин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram