ГоловнаПолітика

СБУ заарештувала екс-главу контррозвідки

Наступним буде сам Олександр Якименко, підозрюваний в керівництві операції з убивства активістів Євромайдану, повідомив Наливайченко

СБУ заарештувала екс-главу контррозвідки
Фото: Макс Левин

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє про затримання і арешт колишнього начальника контррозвідки відомства, підозрюваного у державній зраді.

Про це глава СБУ сказав в ефірі телеканалу "1+1".

"Вчора ми затримали і заарештували №3 з колишнього СБУ (під керівництвом голови Олександра) Якименка, колишнього керівника контррозвідки СБУ, генерала", - заявив Наливайченко.

Він зазначив, що вважає цю операцію безумовним успіхом і прогнозує, що наступним затриманим буде безпосередньо сам Якименко, підозрюваний у держзраді і в керівництві операції з убивства активістів Євромайдану в лютому.

Наливайченко також повідомив, що зараз відомством розслідується 25 кримінальних проваджень проти своїх екс-співробітників, підозрюваних в держзраді і у співпраці з терористами.

Як повідомляли раніше, СБУ розслідує кримінальне провадження проти колишнього начальника департаменту контррозвідки, генерал-майора Володимира Бика за фактом державної зради. При цьому, СБУ заявляла, що Бик утік з України в лютому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram