ГоловнаПолітика

Заява голови ЦВК про тиск - реакція на розслідування його діяльності, - Коломойський

Глава Дніпропетровської ОДА відповів на заяву Охендовського: "На злодієві шапка горить"

Заява голови ЦВК про тиск - реакція на розслідування його діяльності, - Коломойський
Фото: Макс Левин

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський відреагував на публічні заяви голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського про те, що на останнього чиниться тиск з метою перерахунку голосів у проблемних округах. Про це йдеться в інтерв'ю Коломойського УНІАН.

"З приводу натяків пана Охендовського про те, що я комусь висловлював нібито невдоволення за результатами виборів у низці проблемних округів, хотів би для початку його запитати: чи був він на минулих вихідних в одному з елітних офісних будівель на вулиці Володимирській в Києві пізно ввечері, і як часто там бував раніше, як він там взагалі опинився, з ким він там зустрічався і з якою метою. Після отримання відповідей на ці питання, готовий до подальших коментарів", - сказав губернатор Дніпропетровської області.

"А наразі обмежуся відомою народною приказкою - "на злодієві шапка горить". Слід було в пресі з'явитися повідомленням про те, що з приводу діяльності пана Охендовського ведеться розслідування, як це одразу викликало його невиправдано бурхливу реакцію", - додав Коломойський.

Раніше ТСН.Тиждень проанонсував, що в найближчій програмі вийде журналістське розслідування про те, як глава ЦВК нібито вимагав хабар за "правильний" підрахунок голосів на спірних округах. У відповідь на це Охендовський сьогодні на спеціально скликаній прес-конференції заявив, що відчуває останнім часом тиск у зв'язку з підрахунком голосів у низці "проблемних" округів, а також сказав, що йому "неодноразово натякали про невдоволення глави Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram