ГоловнаПолітика

Кандидата в депутати від партії Ляшка госпіталізували після побиття

Марко Гресь повертався після участі в програмі на телеканалі "Інтер"

Сьогодні вночі, після закінчення програми "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер", побили кінорежисера-документаліста, кандидата в народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка Марка Греся. Про це повідомляє у Facebook депутат Київради від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Сьогодні вночі, після закінчення програми "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер", було вчинено спробу вбивства відомого кінорежисера-документаліста, кандидата в народні депутати України від Радикальної партії Олега Ляшка Марка Греся. Наразі Марка з пораненнями середньої важкості госпіталізовано. В ефірі "Чорного дзеркала" Марко Гресь повідомив, що є понад 5 годин документального відео, пов'язаного з подіями в "Іловайському котлі", на якому зафіксована правда про те, як було відправлено на смерть понад дві тисячі кращих синів України", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що в передачі Гресь прямо звинуватив комбата "Донбасу" Семена Семенченка в тому, що він свідомо відправив бійців свого батальйону на смерть, і що за Іловайською трагедією стоїть фігура олігарха Ігоря Коломойського.

"Напад на Марка було здійснено в під'їзді його будинку, де перед цим було вимкнено світло. На місці нападу вже працюють співробітники міліції", - написав Мосійчук.

Нагадаємо, депутати Київради від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий заявляли про замах на них.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram