ГоловнаПолітика

Центром Луганської області фактично став Сєвєродонецьк

Центром Луганської області фактично став Сєвєродонецьк

Центром Луганської області фактично став Сєвєродонецьк
Фото: http://glavcom.ua

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявляє про фактичне перенесення обласного центру в Сєвєродонецьк.

Москаль заявляє, що насамперед необхідно розібратися з владою в містах і районах області.

"На багатьох територіях головою адміністрації зазначено одну людину, а фактично там керує представник "Луганської народної республіки". Я вже підготував документи, щоб цих людей звільнили - або ти йдеш до "червоних", або ти йдеш до "білих", а там і там бути одночасно неможливо", - зазначив Москаль.

Губернатор також зауважив, що в підлеглій йому адміністрації немає робочої команди.

"У нас немає як такої команди, є технічні працівники, їх ніхто не звільнятиме. Ми перевели всіх, хто десь перебував, сюди, в Сєвєродонецьк. І хочемо, щоб тут перебували всі служби: Управління Служби безпеки України вже переїжджає, облпрокуратура переїжджає, податкова вже тут і підтягує свої сили. Я поставив питання руба: усі обласні служби, управління знаходитимуться в Сєвєродонецьку", - сказав губернатор.

Він наголосив, що Сєвєродонецьк буде обласним центром.

Нагадаємо, Геннадій Москаль зайняв посаду луганського губернатора 18 вересня. Він заявив про намір особисто відвідати всі підконтрольні Україні райони області, а також повідомив про втечу з регіону більшості депутатів Луганської облради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram