ГоловнаПолітика

СБУ перехопила переговори терористів про обстріл мирних жителів

На аудіо бойовики визнають, що помилково обстріляли Степове

Служба безпеки України оприлюднила переговори терористів, що підтверджують обстріл бойовиками з реактивної системи залпового вогню "Град" населеного пункту Степове (Мар'їнський район Донецької області) 15 серпня.

Перехоплені телефонні розмови бойовиків "ДНР" свідчать про те, що обстріл Степового здійснили саме терористи, які тепер намагаються перекласти відповідальність за спричинені обстрілом жертви та руйнування на сили АТО.

На аудіо "Вовк" (заступник начальника штабу "міністерства держбезпеки" "ДНР"), зокрема, говорить: "А у Степовому мирні чи хто там?"

На що "Корса" (активна учасниця терористичної організації "ДНР", розвідник-навідник РСЗВ "Град") відповідає: "Там мирні. Три наші хати зачепили. В одній хаті - малі діти. Б ..! Мене у жар кидає!"

Через деякий час "Корса" каже: "Сьогодні вони помилилися, як сказали, за координатами на "хвилину" з гаком. А я давала - розбіг у "секундах".

На це "Вовк" відповідає: "Факт залишається фактом. Гаразд, про це ніхто не знає. Інфу пустили, що є...ли "укропи" по мирному (населенню, - ред.)... Можу тобі відразу сказати. Тут ніхто не застрахований. Так уже робили. Це війна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram