ГоловнаПолітика

У Коломойського розглядають кілька варіантів участі у виборах

"Коломойський чудово розуміє, що йти в політику йому зараз необхідно"

У Коломойського розглядають кілька варіантів участі у виборах
Архив
Фото: Макс Левин

У команді Ігоря Коломойського розглядають кілька варіантів його можливої участі у парламентській виборчій кампанії. "Коломойський чудово розуміє, що йти в політику йому зараз необхідно. У тому числі для самозбереження, оскільки він є однією з головних загроз владі президента Порошенка", - йдеться в матеріалі шеф-редактора Lb.ua Соні Кошкіної "Пасьянс. Передвиборне".

Так, ключові серед сьогоднішіх варіантів:

• Коломойський підтримує Яценюка-Турчинова. При цьому сам він може увійти до списку, може рухатися за мажоритаркою, а може і зовсім залишитися за кулісами;

• Коломойський очолює власний список. "Список Коломойського" формує "партія війни". Тобто до нього входять командири батальйонів, що здобули популярність у публічній площині. Ну, наприклад, Володимир Парасюк. Або Семен Семенченко. Це не скасовує того, що список може очолити Коломойський, до речі. І не свідчить про те, що вони самі про це - як мінімум - знають, як максимум - погодилися. Мова про сценарії, які обговорюються;

• Коломойський обмежує свою участь у кампанії підтримкою сателітарного проекту Сергія Тігіпка", - пише Кошкіна.

У тексті зазначається також, що тандем Турчинова-Яценюка отримав певні електоральні пропозиції також з Банкової. "LB.ua достовірно відомо, що відразу після оголошення про розвал коаліції Олександру Валентиновичу та Арсенію Петровичу з товаришами було сформульовано пропозицію приєднатися на виборах до групи підтримки Петра Олексійовича.

Каменем спотикання, проте, став формат приєднання. Бо сторона Петра Олексійовича, наскільки відомо, наполягала на приєднанні до партії "Солідарність". Друга сторона це заперечувала", - акцентує автор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram