ГоловнаПолітика

Сили АТО за добу 25 разів вступали в бій з терористами

Кільце навколо бойовиків звужується

Сили АТО за добу 25 разів вступали в бій з терористами
Фото: Макс Левин

Сили АТО за минулу добу звузили кільце оточення навколо позицій терористів у Донецькій і Луганській областях.

Триває операція з перекриття всіх видів постачання російським найманцям, повідомив спікер інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

Найнапруженішою залишається ситуація в районах Алчевська, Луганська, Красного Луча, Краснодона, Горлівки, Макіївки, Донецька, Іловайська, Шахтарська, Тореза та Сніжного, де тривають активні бойові дії.

Протягом доби ЗСУ на позиціях і блокпостах 25 разів вступали у вогневий контакт із незаконними збройними формуваннями в районах н.п. Нижньотепле, Верхня Кринка, Земляне, Вергунський Роз'їзд, Ольгинське, Степанівка, Іловайськ, Сабівка, Червоний Яр, Придорожнє, Триізбенка, Фащівка, Стукалова Балка, Петровське, Нижня Вільхова, Комишуваха, Сіверськ-Серебрянка, Кумачов.

Тривають обстріли місць дислокації прикордонних підрозділів, зокрема з території Росії. Наприклад, учора з 22:45 до 23:00 з боку російського села Волошине росіяни обстріляли з артилерії та мінометів прикордонний підрозділ у районі Красної Талівки Луганської області. За півгодини до обстрілу на висоті 2 км зафіксували політ російського безпілотника.

З 22:40 до 23:30 з території Росії на напрямку Маноцький (РФ) - Камишне (Україна) росіяни обстріляли з артилерії прикордонний блокпост у Луганській області.

Також учора двічі з мінометів і артилерії з території Росії обстріляли пункт пропуску "Успенка" в Донецькій області. В цілому по пункту пропуску зробили близько 150 пострілів. У результаті обстрілу було пошкоджено будівлю пункту пропуску та лінії зв'язку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram