ГоловнаПолітика

Розвідгрупа силовиків потрапила в засідку біля Іловайська, є загиблі, - Тимчук

Водночас десантники знищили арсенал бойовиків

Розвідгрупа силовиків потрапила в засідку біля Іловайська, є загиблі, - Тимчук
Архив
Фото: EPA/UPG

Розвідгрупа сил АТО потрапила в засідку біля Іловайська, є загиблі. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Українські десантники провели рейд з пошуку та знешкодження терористичних угруповань, а також зі знищення арсеналів бойовиків. Під час бойових зіткнень знищено живу силу і техніку противника. За попередніми даними, серед військовослужбовців є поранені", - написав він. "Під час проведення розвідувальних дій розвідгрупа сил АТО потрапила в засідку в районі н. п. Іловайск. Дані щодо втрат уточнюються", - підкреслив Тимчук.

За його даними, в зоні АТО найскладнішою залишається обстановка в районі н. п. Донецьк, Луганськ, Стаханов, Алчевськ, Горлівка. Бойовики активно діють, щоб запобігти блокуванню їхніх сил.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що терористи обстріляли позиції сил антитерористичної операції з установок "Град" біля Червоного Яру Донецької області. Також бойовики обстріляли з мінометів позиції української армії біля Сабівки Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram