ГоловнаПолітика

Помер один із поранених українських військових у лікарні в Ростовській області

Другий військовий перебуває у вкрай важкому стані

Один з двох українських військових, які потрапили до лікарні Куйбишевського району Ростовської області, помер від важких поранень. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на регіональне МОЗ.

"Незважаючи на надану в повному обсязі лікувально-діагностичну допомогу, один з пацієнтів помер від важких пошкоджень внутрішніх органів", - йдеться в повідомленні.

Другий пацієнт перебуває у вкрай важкому стані. Фахівці обласних лікувальних закладів вирішують питання про можливість його евакуації в профільну установу обласного рівня, зазначає МОЗ регіону.

За даними відомства, всього в Центральну міську лікарню міста Гукове Ростовської області в середу надійшло 16 поранених з території України з вогнепальними і осколковими пораненнями.

"Четверо з них у вкрай важкому стані перебувають у реанімаційному відділенні, решта - середнього ступеня тяжкості - у хірургічному. Всім, хто надійшов, продовжує надаватися необхідна лікувально-діагностична допомога в повному обсязі", - зазначає відомство.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що шестеро з 15 поранених українських військовослужбовців після наданої їм медичної допомоги перебувають у реанімації у лікарнях Ростовської області.

Як повідомив журналіст Всеволод Филимоненко, ФСБ затримала українських прикордонників, яких бойовики залповим вогнем відтіснили на територію РФ.

"Сьогодні, в прикордонному районі Луганської області, українська 72-а прикордонбригада, у складі 15 бійців, займалася вантаженням трупів у рефрижератор. У цей час, бойовики "ЛНР" почали обстріл наших солдатів, з системи "Град". Наші бійці встигли піти в сховище, але п'ятеро все одно отримали важкі поранення. Обстріли не припинялися, довелося відступати, терористи залповим вогнем витіснили українських солдатів на територію РФ, де їх вже чекали співробітники ФСБ. Комітетники заарештували всіх до єдиного і доставили в госпіталь, в російському населеному пункті Гукове", - повідомив журналіст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram