ГоловнаПолітика

На Донбасі солдат загинув від пострілу снайпера

Під час мінометного обстрілу прикордонпункту загинув ще один військовослужбовець

На Донбасі солдат загинув від пострілу снайпера
Архив
Фото: ukroboronprom.com.ua

За минулу добу в зоні проведення АТО загинув один військовослужбовець Збройних сил України.

Про це повідомлено на офіційній сторінці прес-центру антитерористичної операції у "Фейсбуці".

"Терористи кілька разів атакували українських військових мінометним вогнем і зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Крива Лука і на перехресті доріг, що ведуть на Слов'янськ і Красний Лиман. Унаслідок підступного пострілу снайпера-найманця один військовослужбовець Збройних сил України загинув", - сказано в повідомленні.

Крім того, вчора ввечері бойовики обстріляли з мінометів український блокпост у районі комбікормового заводу поблизу Слов'янська. Втрат серед особового складу немає. Унаслідок обстрілу пошкоджено 4 одиниці автомобільної техніки (1 екскаватор, 2 одиниці ЗІЛ-131, 1 УРАЛ, 1 танк Т-64). Крім екскаватора, всю техніку відновили своїми силами на місці.

При цьому наголошують, що вчора в результаті успішно проведених операцій бойовики зазнали великих втрат і їхній рівень боєздатності значно зменшився.

Нагадаємо, в ніч на 2 липня терористи здійснили мінометний обстріл пункту пропуску "Новоазовськ" на кордоні з Росією в Донецькій області. Загинув один військовослужбовець, ще 8 силовиків отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram