ГоловнаПолітика

Льовочкін і Хорошковський збирають під себе депутатів

Колишні чиновники хочуть повернутися у велику політику

Льовочкін і Хорошковський збирають під себе депутатів

У парламенті триває створення нових депутатських груп. У тому числі - з колишніх депутатів-регіоналів.

Очікується, що найближчим часом буде заявлено про формування ще кількох об'єднань. Певні зусилля до цього докладають депутати, яких у кулуарах називають представниками Серія Льовочкіна і Валерія Хорошковського.

Про це йдеться в тексті шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Фракція ПР: крах титана".

"Колишній заступник голови АП Сергій Ларін створює власну партію. Таку собі ПР "з людським обличчям", покликану стати "новим голосом" південного сходу. Фронтменом виступає колишній постпред Януковича в парламенті Юрій Мірошниченко. Реальним натхненником - Сергій Льовочкін", - повідомляється в матеріалі.

Напередодні сам Мірошниченко в ексклюзивному коментарі Lb.ua підтвердив, що разом із Ларіним працює над проектом нової партії.

Він же - за наявною інформацією - займається "вербуванням" потенційних депутатів-прибічників нового проекту.

"Валерій Хорошковський дуже хоче повернутися. Правда, наразі не знає як. Наявність у ВР свого "представництва", нехай навіть не дуже численного - хороший варіант. Забезпеченням якого зараз займається депутат-регіонал Валерій Омельченко (чоловік Вікторії Джарти. З фракції ПР наразі не вийшов - С.К.)", - також акцентує Кошкіна.

Окрім цього, в тексті повідомляється, що свої депутатські групи намагаються сформувати Андрій Деркач з Ігорем Рибаковим та Сергій Клюєв, брат екс-глави АП Андрія Клюєва, котрий утік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram