ГоловнаПолітика

У КВУ очікують на виборах явку в 65%

Проблемою нинішньої виборчої кампанії Черненко вважає чорний піар

У КВУ очікують на виборах явку в 65%
Фото: vlasti.net

Голова правління комітету виборців України Олександр Черненко вважає, що на виборах президента України варто очікувати не менш 65 % виборців.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, яка присвячена виборам 25 травня.

"Соціологія сьогодні дає певний оптимізм, а саме до 70% явки на виборах, відповідно, соціологія не враховує виборців Криму, які також будуть враховуватися у кількості 1 млн 200 тис. виборців. 5 тис змінили місце голосування, що може вплинути на процентний показник явки. Разом з тим, я вважаю, що явка на вибори буде не менше 65%, це цілком нормальний показник для України", - зазначив голова КВУ.

Важливими проблемами Черненко вважає "джинсу" ЗМІ та проблему чорного піару, який останнім часом все більше поширюється на президентських виборах.

"Об'єктом чорного піару у більшості випадків є один кандидат, якщо конкретно - це Петро Порошенко. Що стосується інших кандидатів, то є факти поширення агітації без вихідних даних. Хоча, я вважаю, що в українців вже є імунітет до чорного піару. Це створює загальну негативну атмосферу навколо компанії і краще, щоб таких речей не було", - додав голова КВУ.

Нагадаємо, за словами голови СБУ Валентина Наливайченка, українські правоохоронці не планують проводити жодних військових операцій у день проведення президентських виборів 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram