ГоловнаПолітика

У Сєвєродонецьку бойовики викрали керівника місцевого штабу "Батьківщини"

Самарського вивезли на чорній "Волзі" в невідомому напрямку

У Сєвєродонецьку бойовики викрали керівника місцевого штабу "Батьківщини"
Фото: kievskaya.com.ua

У Сєвєродонецьку Луганської області терористи з так званої Луганської народної республіки викрали керівника місцевого виборчого штабу "Батьківщини", депутата міської ради Сергія Самарського.

Як це повідомляє прес-служба "Батьківщини" з посиланням на родичів викраденого партійця, злочинці чекали Самарського біля приміщення штабу, куди він заїхав по роботі. Члена "Батьківщини" захопили всередині приміщення, посадили в чорну "Волгу" і повезли в невідомому напрямку. Терористи також забрали з собою виборчу документацію.

Очевидцями викрадення стали син і мама Сергія Самарського, які чекали на нього на вулиці. Зараз місце перебування партійця невідомо.

Близькі та колеги звернулися до місцевої міліції, але вона навіть не приїхала на місце злочину.

"Ми вважаємо, що викрадення депутата міськради було скоєно з метою дестабілізації ситуації в Сєвєродонецьку, в якому більш-менш спокійна ситуація порівняно з сусіднім Рубіжним, де триває справжня війна", - підкреслили близькі Самарського.

Нагадаємо, 19 травня невідомі захопили в полон і вивезли в невідомому напрямку голову окружної виборчої комісії №44 у Донецьку, пізніше вона була звільнена. Слід зазначити, що останнім часом на Донбасі почастішали випадки викрадення людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram