ГоловнаПолітика

В Одесі сепаратисти заблокували будівлю міської міліції

Мітингувальники не хочуть, щоб співробітники правоохоронних органів відвезли до суду затриманих на Куликовому полі

У центрі Одеси близько 150 осіб заблокували будівлю міського управління МВС і вимагають відпустити затриманих 2 травня проросійських мітингувальників, які брали участь у масових заворушеннях.

Біля будівлі управління, на вулиці Преображенській, зібралися родичі та прихильники затриманих. Вони заблокували сміттєвими контейнерами і кам'яними квітковими клумбами проїжджу частину і тротуар на кварталі від Буніна до Жуковського, повідомляє УНІАН.

Свої дії присутні пояснюють тим, що вони не хочуть, щоб співробітники правоохоронних органів відвезли затриманих у Приморський районний суд.

В'їзди в будівлю і двері перекрито.

Фото: Таймер

Фото: Таймер

Фото: Таймер

Як повідомляє ТАЙМЕР, до одеситів, які взяли в облогу міське управління міліції на Преображенській, 44, вийшли на підмогу кілька сотень активістів Куликового поля.

Люди рухаються не єдиною колоною, а кількома групами, тож оцінити їхню точну чисельність складно. Серед "підкріплення" переважають молоді чоловіки. Про їхні плани точно нічого не відомо, та вони й самі, схоже, наразі не до кінця розуміють, що мають намір робити.

Тим часом наш кореспондент з Куликового поля повідомляє, що там формуються нові й нові групи, які висуваються в бік будівлі управління міліції.

Нагадаємо, в будівлі міського управління міліції перебуває близько 100 активістів із Куликового поля, затриманих у зв'язку з подіями 2 травня. Їх мають вивезти в Приморський суд Одеси для визначення запобіжного заходу. Зробити це не дають рідні, близькі та соратників затриманих, які відучора пікетують будівлю, а сьогодні повністю заблокували її. Вони вимагають негайно звільнити затриманих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram