ГоловнаПолітика

"Регіонал" Левченко вважає, що загарбників Донецької ОДА потрібно амністувати

Нардеп вважає, що ситуацію мають вирішити мирним шляхом

"Регіонал" Левченко вважає, що загарбників Донецької ОДА потрібно амністувати
Фото: glavcom.ua

Верховна Рада повинна ухвалити закон про амністію для осіб, які які захопили будівлю Донецької обласної ради/Донецької обласної державної адміністрації.

Про це заявив Глава донецької обласної організації Партії регіонів народний депутат України Микола Левченко.

"Я вважаю, що Верховна Рада має ухвалити закон про амністію, затвердити термін у 24 або 48 годин на те, щоб покинути всі приміщення і здати зброю. Це буде адекватно тому, що Верховна Рада ухвалювала щодо мітингувальників на Майдані Незалежності, а так само загарбників адмінбудівель на території західної і центральної України", - сказав Микола Левченко, відповідаючи на питання про те, що очікує людей, які захопили зброю й будівлю Донецької обласної ради, повідомляє "ОстроВ".

На думку Левченка, ці люди є небезпечними для жителів Донецької області, але ситуація повинна бути вирішена мирним шляхом.

Нагадаємо, 6 квітня сепаратисти в Донецьку захопили будівлю Донецької ОДА та управління СБУ в Донецькій області. 8 квітня вони покинули будівлю управління СБУ і за посередництва олігарха Ріната Ахметова провели переговори з першим віце-прем'єр-міністром Віталієм Яремою, на яких пообіцяли скласти зброю. Однак, обіцянку здати зброю сепаратисти не виконали і продовжують утримувати будівлю Донецької ОДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram