ГоловнаПолітика

Севастополь відмовляється брати участь у президентських виборах, - "народний мер"

Чалий запевняє, що місто намагається зберегти економічні взаємини з Києвом

Севастополь відмовляється брати участь у президентських виборах, - "народний мер"
Алексей Чалый
Фото: www.0692.ua

Громадянин Росії Олексій Чалий, якого мешканці Севастополя назвали "мером" на проросійському мітингу, заявив, що його місто не братиме участі у президентських виборах.

Про це він сказав 5 березня на зустрічі з ветеранами. За його словами, Севастополь у виборах, "нав'язаних нелегітимною владою", брати участь відмовляється, повідомляє ForPost.

Чалий також заявив, що зараз Севастополь суворо дотримується букви закону і, зокрема, намагається зберегти всі економічні взаємини з Києвом - місто, як і раніше, платить податки й очікує такого самого ставлення від столиці. "Якщо ж надходження коштів із держбюджету порушиться, будуть залучені гроші "стабілізаційного фонду", який наповнюється завдяки пожертвам співвітчизників не тільки з Росії, а й усього світу", - зазначив він.

У "народного мера" спитали про гарантії військовослужбовцям, які відмовляться присягати на вірність народові Криму. Чалий заявив, що докладе всіх зусиль для того, щоб не було жодного їх переслідування і обмеження в правах.

Нагадаємо, 23 лютого на десятитисячному проросійському мітингу на площі Нахімова Олексія Чалого одностайно "обрали" керівником Севастополя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram